Satakunnasta - Sikses Parasta

Satakunnasta - Sikses Parasta
Satakunnasta – Sikses parasta on tiedonvälityshanke, joka toimii paikallisesti tuotetun ruoan puolestapuhujana ja satakuntalaisen ruoan tunnettuuden lisääjänä.

Hankeaika 1.8.2015–31.3.2019

Satakunta on yksi keskeisimmistä ruoantuotantoalueista Suomessa. Maakunnalle on ominaista erityisesti vahvasti erikoistuneen alkutuotannon sopimustuotanto teollisuuden kanssa. Avomaan vihannesten, broilerin, kalkkunan, sokerin, perunatärkkelyksen ja viljeltyjen sienten tuotanto on Satakunnassa valtakunnan kärkitasoa. Hankkeessa edistetään erityisesti paikallisten tuotteiden pääsyä eri markkinakanaviin. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat kaikki satakuntalaiset ruokatuotantoketjun toimijat alkutuotannosta jalostukseen. Tiedonvälityksen ja viestinnän läpileikkaavana teemana on satakuntalaisen ruokaketjun ja sen toimijoiden osaamisen arvostuksen nosto erityisesti maakunnan sisällä.

Hankkeessa ovat mukana Satakunnan keskeiset elintarvikealan kehittäjäorganisaatiot Pyhäjärvi-instituutti, Satafood Kehittämisyhdistys ry sekä ProAgria Länsi-Suomi. Hankkeen rahoitus tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan ELY-keskuksen kautta.

siksesparasta.fi

Facebook

Instagram

Sillai kai? -blogi

Youtube

PJI
ProAgria Länsi-Suomi
Maaseutu.fi
Ely
EU-Lippu

Löydetään yhdessä Teidän tarpeisiinne paras ratkaisu!

Tutustu palveluihimme