Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa

Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa
Suomi syö Satakunnasta -hankkeen tavoitteena on tukea satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä. Satakuntalaista ruokaketjua nostetaan korostamalla kestävää ja vastuullista toimintaa.

Hankeaika 1.1.2019-31.12.2021.

Hankkeessa lisätään yhteistyötä ja verkostoitumista satakuntalaisten tuottajien ja yrittäjien välillä. Samalla kannustetaan osallistujia mukaan yritysryhmähankkeisiin. Kuluttajille esitellään uusia markkinakanavia. Viestinnässä kokeillaan uusia toimintatapoja sekä keinoja tuoda tuotteita kauppoihin ja ammattikeittiöihin. Tavoitteena on myös, että Satakunta on tulevaisuudessa houkutteleva kohde tehdä työtä ja työllistyä. Hankkeessa esitellään ruokaketjun ammatteja nuorille ja tuodaan oppilaitosten ja tuottajien yhteistyönä esille erilaisia työtehtäviä tarinoiden avulla.

Hankkeen kohdetoimijoita ovat yritykset, julkiset ja yksityiset ammattikeittiöt sekä vähittäiskauppa ja tukut. Kohderyhminä ovat nuoret ja nuoret aikuiset niin elintarvikkeiden kuluttajina kuin tuottajina.

Hankkeen toteuttavat ProAgria Länsi-Suomi, Satafood Kehittämisyhdistys ry ja Pyhäjärvi-instituutti. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.

siksesparasta.fi

Facebook

Instagram

Sillai kai? -blogi

Youtube

ProAgria Länsi-Suomi
PJI
Maaseutu.fi
Ely
EU-Lippu

Löydetään yhdessä Teidän tarpeisiinne paras ratkaisu!

Tutustu palveluihimme