Farm-Uppi – Elinvoimaa ja start-up -innovaatioita maaseutualueille

Farm-Uppi –  Elinvoimaa ja start-up -innovaatioita maaseutualueille
Tavoitteena on tuoda uusia ajatuksia tyhjien tuotantotilojen käytöstä paikallisten toimijoiden käyttöön, luoda uusia kumppanuuksia ja edistää verkottumista sekä parantaa uuden liiketoiminnan syntymisen mahdollisuuksia.

Hankeaika on 1.2.2019 – 30.9.2020.

Maatalouden rakennemuutos on pakottanut monia pienten yksiköiden maatalousyrittäjiä lopettamaan toimintansa, minkä seurauksena maaseutualueilla on nykyään paljon tyhjiksi jääneitä tuotantotiloja. Farm-Uppi – Elinvoimaa ja start-up -innovaatioita maaseutualueille -hankkeessa pyritään etsimään Suomesta ja maailmalta uusia käyttötapoja tyhjentyneille tuotantotiloille. Hankkeen tilaisuuksissa innovatiivisia liikeideoita kerätään ja jalostetaan yhdessä paikallisten tuotantotilojen omistajien, yrittäjien ja ideanikkareiden kanssa. Lisäksi parhaisiin innovaatioihin käydään tutustumassa paikan päällä joko Suomeen tai ulkomaille suuntautuvilla hankematkoilla.

Hanketta rahoittaa Pirkanmaan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.

JoRe
Leader
Maaseutu.fi
Ely
EU-Lippu

Materiaalit

Farm-Uppi benchmarking-matka Etelä-Pohjanmaalle 18.-19.9.2019

Farm-Uppi – Elinvoimaa ja start-up -innovaatioita maaseutualueille -hankkeessa etsitään uusia käyttötapoja tyhjentyneille maaseudun tuotantotiloille

Löydetään yhdessä Teidän tarpeisiinne paras ratkaisu!

Tutustu palveluihimme