Satakunnan maaseudun tyhjät tuotantotilat hyötykäyttöön

Satakunnan maaseudun tyhjät tuotantotilat hyötykäyttöön
Tavoitteena on tavoittaa Satakunnan alueelta tyhjien tuotantotilojen, esimerkiksi sikala- ja navettarakennusten, omistajia, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan tilojaan vuokralle.

Maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi tuotantotilojen uusiokäyttö ja yrittäjyyteen kannustaminen nousevat tärkeiksi ydinmaaseudun kehittämistoimiksi. Satakunnan maaseudun tyhjät tuotantotilat hyötykäyttöön -hankkeen tavoitteena on tavoittaa Satakunnan alueelta tyhjien tuotantotilojen, esimerkiksi sikala- ja navettarakennusten, omistajia, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan tilojaan vuokralle. Vuokraustoiminnasta kiinnostuneille tuotantotilojen omistajille tarjotaan täsmäasiantuntijuutta juridisissa ja kiinteistöteknillisissä asioissa sekä laaditaan ABC-opas tyhjentyneiden tuotantotilojen vuokrauskäyttöön. Hankkeessa tehdään yhteistyötä MTK ry:n Autiotalot ja hiljaiset kiinteistöt hyötykäyttöön – Autiotalot hankkeen kanssa, jonka keskeinen toimenpide on verkossa toimivan markkinapaikan perustaminen. Satakunnan maaseudun tyhjät tuotantotilat hyötykäyttöön -hankkeessa toteutetaan markkinapaikan koekäyttö Satakunnassa.

Hankkeen kohderyhmänä ja hyödynsaajina ovat maakunnan alueen tuotantotilojen omistajat, paikalliset maaseutuyrittäjät ja viljelijät.

Hankeaika on 1.5.2022-31.7.2023.

Hankkeen toteuttaa Satafood Kehittämisyhdistys ry. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.

Facebook

Ely
EU-Lippu

Materiaalit

Asiantuntijatyöpaja osa 2: kiinteistöteknillinen osaaminen 12.1.2023

Asiantuntijatyöpaja osa 1: kiinteistö- ja sopimusjuridiikka & vakuutukset 14.9.2022

Maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi tuotantotilojen uusiokäyttö nousee tärkeäksi ydinmaaseudun kehittämistoimeksi!

Löydetään yhdessä Teidän tarpeisiinne paras ratkaisu!

Tutustu palveluihimme