Innotori - Varsinais-Suomen ja Satakunnan yhteistyö- ja innovaatioaktivointi

Innotori - Varsinais-Suomen ja Satakunnan yhteistyö- ja innovaatioaktivointi
Innotori-hanke aktivoi pienten ja keskisuurten yritysten innovaatiotoimintaa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Hankeaika 1.1.2016–31.12.2019

Hankkeessa järjestetään yrityksille teematilaisuuksia, ideointityöpajoja ja yritystarpeiden pohjalta yrityksille tarjotaan verkostoitumismahdollisuuksia sekä ohjataan oikeiden palvelujen äärelle, jotta voitaisiin synnyttää uusia, asiakaskysyntään vastaavia luovia ja mielikuvituksellisia tuotteita ja palveluita.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen, Pyhäjärvi-instituutin ja Satafood Kehittämisyhdistys ry:n kanssa. Rahoitus hankkeelle tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014–2020 (Varsinais-Suomen ja Satakunnan ELY-keskukset).

Tervetuloa Innotorille vaikuttamaan, millaista ruokaa kaupan hyllyltä on tulevaisuudessa mahdollista saada! Innotorin osoite on inno-tori.fi

Näkemyksesi on arvokas, sillä yritykset tarvitsevat kuluttajan eli sinun näkemystäsi tuotteidensa kehittämisessä ja pakkausten suunnittelussa tuottaakseen juuri sinulle sopivia tuotteita ja erottuakseen kilpailijoista.

Käy kurkkaamassa kärryistä, mitä kaikkea mielenkiintoista torilla tapahtuu. Klikkaa kärryjä niin näet, minkälaiset kyselyt odottavat vastauksiasi. Pääset muunmuassa miettimään unelmiesi makuhunajaa sekä äänestämään suosikkiasi pakkausvaihtoehdoista. Kyselyiden tuloksia ja uusia kyselyitä on luvassa myöhemmin.

PJI
Turun yliopisto
FFF
Maaseutu.fi
Ely
EU-Lippu

Löydetään yhdessä Teidän tarpeisiinne paras ratkaisu!

Tutustu palveluihimme